۳۰۰ هتل ایران توسط بانک‌ها مصادره شده است!

۳۰۰ هتل ایران به اعلام اعضای اتاق بازرگانی ایران توسط بانک ها مصادره شده‌اند و آنطور که معاون گردشگری کشور در جمع فعالاغن بخش خصوصی گردشگری اعلام کرد، دلیل این اتفاق نبود حمایت لازم از سرمایه گذاران بخش گردشگری است.

۳۰۰ هتل ایران توسط بانک‌ها مصادره شده است!

۳۰۰ هتل ایران به اعلام اعضای اتاق بازرگانی ایران توسط بانک ها مصادره شده‌اند و آنطور که معاون گردشگری کشور در جمع فعالاغن بخش خصوصی گردشگری اعلام کرد، دلیل این اتفاق نبود حمایت لازم از سرمایه گذاران بخش گردشگری است.

به گزارش روزن آنلاین، علی اصغر شالبافیان در نشست بررسی برنامه هفتم توسعه در بخش گردشگری که صبح امروز با حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی و فعالان این حوزه در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، با اعلام اینکه برنامه هفتم توسعه به شکل جدی بر موضوع گردشگری تمرکز دارد، تاکید کرد: وزارت میراث فرهنگی توانست موضوع معافیت مالیاتی فعالان صنعت گردشگری و واردات خودروهای گردشگری و حمایت‌های لازم در خصوص تسهیلات ترکیبی برای سرمایه گذاران گردشگری را در قانون برنامه هفتم توسعه کشور وارد کند.

شالبافیان افزود: در موضوع تسهیلات ترکیبی، سرمایه گذاران گردشگری از این پس می‌توانند سند تفکیکی تاسیسات خود را مشتمل بر بخش‌های اداری و تجاری و مسکونی دریافت کنند تا ارزش افزوده سرمایه‌گذاری آن‌ها حفظ شود.

معاون گردشگری با اشاره به وضعیت سرمایه گذاران در بخش هتل‌سازی اعلام کرد: متاسفانه به دلیل نبود حمایت‌های تسهیلاتی از سرمایه گذاران تا پیش از در نظر گرفتن ارزش افزوده سرمایه‌گذاری آن‌ها با عنوان تسهیلات ترکیبی که برای اولین بار در قانون برنامه هفتم توسعه کشور وارد شد، آسیب‌های زیادی به فعالان این بخش وارد شد.

۳۰۰ هتل ایران در محاصره بانک‌ها

غلام حیدر ابراهیم بای سلامی، نماینده سابق رییس جمهور در شورای عالی میراث فرهنگی و استاد دانشگاه نیز در این نشست با اعلام اینکه گردشگری در ایران کاملا با سیاست در ارتباط است، افزود: سیاست‌های کلی کشور، انزوای بین المللی و سیاست خارجی تاثیر کاملا معناداری بر فعالیت بخش خصوصی و گردشگری ایران دارد.

او افزود: گردشگری در ایران سنتی، محدود و پراکنده است که این بازار باید توسط بخش خصوصی بزرگ شود و میدان سرمایه‌گذاری به این بخش داده شود.

وی با اشاره به پیشرفت کشورهای حاشیه خلیج فارس و عربستان در توسعه گردشگری گفت: گردشگری کشور دچار مشکلات بزرگی است و بخش خصوصی گردشگری باید در تصمیم گیری‌های کلان مشارکت داشته باشد.

او با انتقاد از نبود حساب‌های اقماری گردشگری در کشور اعلام کرد: برنامه ریزی در نبود آمار دقیق و حساب اقماری گردشگری امکانپذیر نیست.

وی افزود: ۳۰۰ هتل ایران به اعلام اعضای اتاق بازرگانی ایران توسط بانک‌ها مصادره شده‌اند. این درحالی است که هتل‌ها به دلیل اشتغالزایی بالا مبنای کارآفرینی در کشور هستند اما حالا می‌شنویم که بانک‌ها ۳۰۰ هتل کشور را مصادره کردند که این اتفاق جای تاسف دارد.

او همچنین تاکید کرد: در شرایط فعلی ایران در انزوای بین المللی قرار گرفته و توسعه گردشگری در تار و پود سیاست‌های دولت نهفته است و فعالیت‌های بخش خصوصی و قابلیت‌هایی که در محیط کسب و کار انجام می‌شود کاملا تحت شعاع اهدافی است که در سیاست خارجی ایران دنبال می‌شود.

در ادامه سرمایه گذاران حوزه گردشگری حاضر در این نشست با انتقاد از نبود حمایت از سرمایه گذاران، اعلام کردند که همکاری دستگاه‌های دولتی با فعالین بخش خصوصی گردشگری بسیار زمانبر است و نبود حمایت از فعالین بخش گردشگری منجر به دلزدگی آن‌ها از سرمایه‌گذاری و پشیمانی‌شان می‌شود.

به جای پرداختن به گردشگری خارجی مشکلات گردشگری داخلی برطرف شود

محمد معزالدین، رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی در دهه ۷۰ و معاون سابق برنامه ریزی شورای عالی مناطق آزاد نیز در این جلسه گفت: با توجه به شرایط موجود به نظر می‌رسد معاونت گردشگری راهبردهای خود را حداقل در چهار سال آینده بر توریسم خارجی نگذارد و بیشتر بر مشکلات داخلی متمرکز شود.

او گفت: فرصتی ایجاد شد و سرمایه گذاران از گرجستان، عمان و کشورهای همسایه به ایران آمدند تا سرمایه‌گذاری در بخش هتل‌ها را انجام دهند اما اجازه مدیریت هتل توسط خارجی‌ها داده نشد بنابراین طبیعی است که سرمایه گذاران حاضر به سرمایه‌گذاری نشوند.

او گفت: لازم است که وزیر میراث‌فرهنگی و گردشگری در طرح مباحث گردشگری هیات دولت فعال شود و هر تصمیمی که در دولت گرفته می‌شود با مسائل بخش خودش تطبیق دهد. چرا که ما در حوزه گردشگری داخلی مسائل بسیاری داریم از موضوع سرویس‌های بهداشتی گرفته تا مجمتع‌های بین راهی و ارتقا واحدهای پذیرایی و اقامتی. پس بهترین کار برطرف کردن مشکلات داخلی در استانها است و اگر فقط جاده‌ها و فضاهای عمومی را تمیز کنید کلی از مشکلات ما حل شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: ایلنا
دیدگاه شما
منتخب سردبیر