۰۶ مرداد ۱۴۰۴
کد خبر: 4491

​"مدرسه ورّاجی": آموزش گفتگوی رودررو برای نسلی که این کار را بلد نیست!

روزن‌آنلاین و به نقل از فرانس‌اینفو؛ مدرسه ورّاجی (School of Yapping) برای آموزش جوانان ۲۰ تا ۳۵ ساله‌ای است که با گسترش شبکه‌های اجتماعی، در برخوردهای حضوری احساس ناراحتی می‌کنند. با رشد شبکه‌های اجتماعی و دورکاری، بسیاری از جوانان در تعاملات حضوری احساس ناخوشایندی دارند. در سنگاپور، شرکتی کلاس‌های "تعامل انسانی" برای بزرگسالانی که از پس این ناراحتی برنمی‌آیند برگزار می‌کند. نام این مدرسه؟ "مدرسه ورّاجی"!

​"مدرسه ورّاجی": آموزش گفتگوی رودررو برای نسلی که این کار را بلد نیست!

روزن‌آنلاین و به نقل از فرانس‌اینفو؛ مدرسه ورّاجی (School of Yapping) برای آموزش جوانان ۲۰ تا ۳۵ ساله‌ای است که با گسترش شبکه‌های اجتماعی، در برخوردهای حضوری احساس ناراحتی می‌کنند.

با رشد شبکه‌های اجتماعی و دورکاری، بسیاری از جوانان در تعاملات حضوری احساس ناخوشایندی دارند. در سنگاپور، شرکتی کلاس‌های "تعامل انسانی" برای بزرگسالانی که از پس این ناراحتی برنمی‌آیند برگزار می‌کند. نام این مدرسه؟ "مدرسه ورّاجی"!  

"Yapping" واژه‌ای قدیمی در انگلیسی به معنای "حرف زدن بی‌وقفه و کمی بیش از حد" است.

این مدرسه برای کسانی که ارتباط با انسان‌های دیگر را "بسیار سخت و استرس‌زا"  می‌دانند کلاس برگزار می‌کند. در تئوری همه می‌توانند ثبت‌نام کنند، اما در عمل مشتریان اصلی جوانان ۲۰ تا ۳۵ ساله  هستند. این نسل هم‌زمان با انفجار استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بزرگ شده‌اند. بسیاری دوران انزوا در پاندمی کووید را تجربه کرده‌اند و گسترش دورکاری هم مزید بر علت شده. همه این‌ها باعث شده تعامل "سنتی" رو‌در‌رو دیگر لزوماً طبیعی به نظر نرسد.

در سنگاپور، مطالعات متعدد این ناراحتی نسلِ به‌اینترنت‌پیوسته را تأیید کرده‌اند. پژوهش گسترده‌ای از "مؤسسه مطالعات سیاست" (IPS) سال گذشته نشان داد بیشتر از نیمی از افراد ۲۱ تا ۳۴ سال هنگام صحبت حضوری اضطراب را تجربه می‌کنند. حدود ۵۳٪  ترجیح می‌دهند به جای مکالمه رو‌در‌رو، آنلاین ارتباط برقرار کنند. این با نسل والدینشان کاملاً متفاوت است: ۷۰٪ افراد ۵۰ تا ۶۴ ساله  هنوز هم یک گفت‌وگوی خوبِ قدیمی را به چت گوشی یا کامپیوتر ترجیح می‌دهند!

یادگیری تعامل با غریبه‌ها و همکاران

کلاس‌ها در گروه‌های ۳۰ نفره  برگزار می‌شود. آموزش‌ها از تعاملات بسیار ساده شروع می‌شود:  

- چطور یخ گفتکو را بشکنید؟  

- چطور خود را معرفی کنید؟  

- چطور مکالمات سبک و غیررسمی شروع کنید؟  

- ترفندهای کوچکی برای فرار از سکوت‌های خجالت‌آور  یاد می‌گیرید.  

همچنین درباره کارتان صحبت می‌کنید: چه چیزهایی شما را مضطرب می‌کند؟ چطور باید واکنش نشان دهید؟  

هرچه پیشرفت می‌کنید، آموزش‌ها حرفه‌ای‌تر می‌شود:  

چطور در محل کار - مخصوصاً با همکاران و مافوق‌تان - رفتار کنید؟"

 از این جوانان می‌گویند تحمل "احساس داوری دائم در محیط کار"  برایشان سخت است.

پدیده‌ای جهانی

فعلاً مراکز کمی چنین آموزش‌هایی ارائه می‌دهند. اما این مشکل جهانی  است. تعداد زیادی از کشورهای آسیایی  شاهد این ناراحتی فزاینده در نسل جوانِ متصل به اینترنت هستند. اروپا و غرب هم همینطور! /فرانس‌اینفو، به ترجمه اختصاصی روزن‌آنلاین

دیدگاه شما
منتخب سردبیر