دولت محلات قدیمی را میخرد و نوسازی میکند
در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.
به گزارش روزن آنلاین، نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.
در سال 1403، «نیمقرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارشهای روزنامههای «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان میکند.
وزارت مسکن و شهرسازی برای شروع نوسازی محلات قدیمی شهرها دو میلیارد تومان از دولت تقاضای اعتبار کرد و در صورتی که این رقم در بودجه سال 1355 پیش بینی شود کار نوسازی محلات قدیمی پس از سالهای صحبت وارد مرحله عمل خواهد شد.
برای اجرای طرحهای نوسازی محلات، نخستین نیاز مربوط به وجود تعدادی واحد مسکونی میشود تا ساکنان محلات قدیمی موقتا به خانههای دیگری انتقال یابند و سپس ساختمان آنها تخریب شود و طرحهای جدید جایگزین گردد.
شرکت سرمایهگذاری ملی ایران شروع به کار کرد
نخستین مجمع عمومی موسس شرکت سرمایه گذاری ملی ایران «شرکت سهامی عام» ساعت 5 بعد از ظهر در محل تالار اجتماعات بانک مرکزی ایران با شرکت سهامداران این شرکت تشکیل گردد.
با تاسیس و ایجاد چنین شرکتهایی سرمایه های کوچک در جهت برنامههای توسعه اقتصادی کشور تجهیز و به کار گرفته می شود.
هدف شرکت عبارت از سهیم ساختن قاطبه مردم کشور در فعالیتهای اقتصادی و بهره مند کردن عموم مردم از نتایج این فعالیت و گسترش هرچه بیشتر مالکیت صنعتی بهخصوص بین کارگران و کارکنان کارخانهها، کشاورزان، فرهنگیان، افراد ارتش، کارمندان دولت و سایر گروه های اجتماعی و توزیع عادلانهتر ثروت و تجهیز سرمایههای کوچک و تشویق مردم به سرمایههای کوچک و تشویق مردم به سرمایهگذاری و تامین منابع مالی موردنیاز برای توسعه فعالیتهای اقتصادی به منظور نیل به هدفهای مندرج در فوق میباشد.
میزان صادرات انواع خودرو در 6 ماه اول امسال به بیش از 5.7 میلیون دلار رسید.
در این مدت 499 دستگاه تراکتور به ارزش 5 میلیون و 220 هزار و 21 دلار رسید.
همچنین 10 دستگاه کامیون به ارزش 611 هزار و 500 دلار توسط شرکت ایران کاوه و تعداد 4 دستگاه جیپ و نیسان پاترول به ارزش 46 هزار دلار در نیمه اول امسال صادر شد.
مجموع صادرات انواع خودرو و لوازم یدکی در سال 73 معادل 29 میلیون و 832 هزار و 638 دلار بوده است.
دفتر نمایندگی شرکتهای پیمانکاری و مهندسی ایران در بیروت افتتاح شد
منبع: روزنامه دنیای اقتصاد