چهارماه بلاتکلیفی ستاد احیای دریاچه ارومیه
پنجم آذرماه ۱۴۰۳ دقیقاً چهارماه از تاریخ انتصاب معاون اول رئیسجمهور میگذرد و به موجب حکم پایدار از زمان تشکیل کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، مسئولیت این کارگروه نیز به ایشان محول شد.
پنجم آذرماه ۱۴۰۳ دقیقاً چهارماه از تاریخ انتصاب معاون اول رئیسجمهور میگذرد و به موجب حکم پایدار از زمان تشکیل کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، مسئولیت این کارگروه نیز به ایشان محول شد.
به گزارش روزن انلاین، بنابر آنکه ریاست دولت چهاردهم همواره خود یکی از منتقدان نحوه عملکرد دولت قبلی در خصوص احیای دریاچه ارومیه بوده، انتظار میرفت به محض در اختیار گرفتن دولت (مشابه اقدام حسن روحانی) اولین جلسه دولت خود را به تصمیمگیری برای دریاچه ارومیه اختصاص میداد.
جهت یادآوری به بخشی از گفتگوی مسعود پزشکیان در ۸ آبان ۱۴۰۲ با خبرگزاری خانه ملت مراجعه میکنیم:
« با مدیریت حاضر امیدی به احیای دریاچه ارومیه و زندگی دوباره آن نیست، تصریح کرد: ما همیشه منتظر میمانیم مشکل ایجاد و تبدیل به بحران شود سپس به دنبال راه حل خواهیم بود بی تردید چنین امری ممکن نخواهد بود تا زمانی که موضوعات را قربانی مسائل سیاسی کنیم و مدیران ناکارآمد که علم موضوعی را ندارند بر سرکار بیاوریم روز به روز نه تنها بر گسترش مشکلات دامن زده میشود بلکه شاهد بحرانی شدن اتفاقات هم خواهیم بود.»
ولی آنطور که از محتوای اطلاعرسانی شده توسط پایگاه اطلاعرسانی دولت از تصمیمات دومین جلسه این کارگروه به ریاست آقای عارف در ۵ آذر ۱۴۰۳ بر میآید، همچنان ریاست کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه بعد از گذشت چهارماه حتی قادر به تصمیمگیری برای انتخاب دبیر این کارگروه نیست و حتی برای آن نیز دو هفته دیگر زمان خریده است. وی باز هم صرفاً به جمله کلیشهای: « احیای دریاچه ارومیه یک طرح فراملی و حیثیتی است» همانند جلسه قبلی در ۱۸ مهر بسنده کرد.
در حالی که بنا بر اطلاعات وضعیت دریاچه ارومیه تراز این دریاچه طی همین چهارماه گذشته از عمر دولت چهاردهم، ۳۵ سانتیمتر دیگر کاهش یافته و بنا بر تصاویر ماهوارهای فقط لکه به وسعت ۶ درصد دریاچه ارومیه باقی مانده است.
چشمان نگران دوستداران دریاچه ارومیه همچنان باید دو هفته دیگر هم به اتاق جلسات معاون اول رییسجمهور دوخته باشد تا ببیند آیا اینبار دیگر لااقل انتخاب دبیر این کارگروه تعیین تکلیف خواهد شد یا خیر؟
منبع: پیام ما