سفری به قلب تاریخ تهران با طعمی فراموشنشدنی
کافه قنادی مینیون حدود ۹۰ سال پیش یعنی بعد از انقلاب شوروی سابق ابتدا در قالب نانوایی شکل گرفت. در واقع آن دوران فردی از اهالی اوکراین به نام تربوغسیان خانوادهاش را به ایران میفرستد و خود نیز بعد از مدتی به ایران مهاجرت میکند و با بازکردن یک نانوایی، مشغول بهکار میشوند. بعد از جنگ جهانی دوم هم، نانوایی تبدیل به شیرینیپزی شده و نام مینیون روی آن گذاشته میشود. مینیون به معنی زیبا و بامزه است. در آن دوران همه خانواده دست بهدست هم دادند تا این قنادی اسم و رسمی به هم زند و در حال حاضر تنها بازمانده این خانواده روبن بوغسیان است که همراه با همسرش قنادی مینیون را اداره میکنند. خانواده تربوغسیان، بعد از راهاندازی مغازه شیرینیپزی، دستگاه شکلاتسازی خود را از اروپا به ایران وارد میکنند. به همین دلیل این محل بهخاطر شکلاتهای دستسازش مشهور شده است. این شکلاتها با روش قدیمی و به سبک فرانسوی تهیه میشوند و بهگفته مشتریان لذیذترین قسمت قنادی مینیون، همان یخچال شکلاتها در انتهای قنادی است.