از جولان موشها در پایتخت تا تردد شبانه افراد نامعلوم به حمام تاریخی دولاب
عضو شورای شهر تهران در مورد وضعیت محله دولاب توضیحانی ارائه کرد و به مشکلات موجود این محله اشاره کرد.
عضو شورای شهر تهران در مورد وضعیت محله دولاب توضیحانی ارائه کرد و به مشکلات موجود این محله اشاره کرد.
به گزارش روزن آنلاین، ناصر امانی در جلسه امروز شورای شهر تهران گزارشی از وضعیت بازدید اخیرش از محله دولاب در منطقه ۱۴ ارائه کرد و با بیان اینکه این محله در ناحیه ۴ منطقه ۱۴ با جمعیتی بالغ بر ۶۴ هزار نفر واقع شده است، گفت: این محله یکی از محلات تاریخی است، اما در کنار آن شاهد فرسودگی آن هستیم، به طوریکه سهم ۶۰ درصدی بافت فرسوده در این محله مورد توجه است و باید بستههای تشویقی ویژهای برای نوسازی بافت ریزدانه در نظر گرفته شود که شاهد خروج این محله از فرسودگی باشیم و اخیرا ۲۰ پلاک را با همکاری سازمان نوسازی به سرمایه گذار واگذار کردند؛ اما باید اقدامات اساسی تری صورت گیرد.
وی با بیان اینکه محله دولاب یکی از محرومترین محلات؛ اما در عین حال میراثی ترین محله تهران است، افزود: تراکم جمعیت این محله بالاست و اهالی میگویند این محله تاثیر زیادی در جریان انقلاب داشتند و این محله خواستگاه انقلاب بوده؛ بگونهای که شخصیتهای مهم انقلاب همچون آیت الله اندرزگو و.... در این محله زندگی میکردند.
امانی بیان کرد: سرانه فضای سبز در این محله کم است و تنها یک بوستان آبان دارند؛ البته املاکی در این محله وجود دارد که قابلیت تبدیل به بوستان را دارد؛ اما شنیده شده یکی از املاکی که توسط شهرداری تملک شده قرار است به بانک شهر سپرده شود و بهتر است این ملک بوستان شود. در این محله فقط یک سرای محله و یک مجموعه ورزشی دارند و همه ما در مورد تأمین سرانههای این محله کوتاهی کردیم.
وی با بیان اینکه یک زورخانه در این محله وجود دارد که برای شهرداری تهران است؛ اما اداره آن را به بخش خصوصی سپردند و مردم خواهان نقشی در اداره و استفاده از این زورخانه ندارند، گفت: بُقعه امامزاده چهل تن هم در این محله است که با نظارت اداره اوقاف اداره می شود و ۱۰ سال است که طرح توسعه و نوسازی در حال پیگیری است و معتمدین میگفتند طلب ۱۰ میلیاردی از شهردای تهران بابت تصرف زمینهایشان و تبدیل آن به مترو و بوستان دارند و اخیرا هم علیه شهرداری از مراجع قضایی حکم گرفتند و درخواست دارند که این طرح توسعه تکمیل شود و درهای این بُقعه باز شود.
عضو شورای شهر تهران اظهار کرد: وضعیت ظاهری رفت و روب خوب بود؛ اما به دلیل بارندگی، بوی فاضلاب بلند شده بود و آب در سطح پیاده رو روان بود و در آن هوای سرد و بارندگی، موشها تردد داشتند و گفتند که پیمانکار موشها، سه ماه است که میخواهد تغییر کند و بر همین اساس سه ماه است که تله گذاری نکرده است و جالب است که همه از وضعیت نظافت شهر ناراحت بودند و جای سوال است که شهرداری تهران چه زمانی می خواهد این رویه را اصلاح کند چراکه همه تأیید میکردند که این روش رفت و روب مناسب نیست.
وی با بیان اینکه ۶۰ تیر چراغ برق مزاحم در این محله وجوددارد که باید جابجا شود، گفت: نبود بازار میوه وتره بار موجب جولان وانتی ها در محله شده و مشکلات و معضلاتی را ایجاد کرده است.
امانی با بیان اینکه ایستگاه متروی چهل تن دولاب بهره برداری شده اما کارگاه آن جمع آوری نشده است و تل بزرگ شن و ماسه در این محل است، ادامه داد:حمام دولاب ۲۸۰ سال قدمت دارد اما متروکه است و شبها افرادی مخفیانه با کلیدی که دارند به این حمام می روند و اجناسی که احتمالا زباله است را جابجا میکنند و متولیان مسجد مجاور حمام که تاریخی است از این موضوع ناراحت هستند.
امیر شهرابی شهردار منطقه ۱۴ تهران نیز در واکنش به این گزارش با بیان اینکه تا امروز ۶۳ هزار تُن توزیع آسفالت در منطقه داشتیم، گفت: ۳۷ پارک را مورد بازپیرایی و تعمیرات قرار دادیم و روشنایی زیرگذر امام علی بعد از سالها انجام شده است و این اتفاق سختی بود.
وی با بیان اینکه پایه منطقه مذهبی است و عملیات اجتماعی و فرهنگی در این منطقه به صورت ویژه دنبال می شود، گفت: برای ساماندهی ۱۱۰ تیر برق مزاحم قراردادی منعقد شده است اما دقت داشته باشید که این جابجایی در پروتکلهای اداره برق است نه شهرداری تهران و در مورد ساماندهی فضای کارگاه مترو متاسفانه پیمانکار به دلیل عدم پرداخت بدهی، کارگاه را تخلیه و جمع آوری نمیکند و نامه نگاری ها با مترو انجام شده است.
شهرابی با بیان اینکه در مورد ساماندهی باغ رئیسی باید بگویم که مالک شخصی دارد اما پیگر نیست و چندبار تماس گرفتیم اما پای مذاکره نیامده است، گفت: در مورد خرید باغ دولابی باید بگویم که با وکیل خانواد صحیت کردیم چراکه خانواده ایران نیستند اما صورت جلسه اولیه منعقد شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا